I Specialområde Hjerneskade ønsker vi at arbejde med vidensbaseret praksisudvikling, som bygger på en veldefineret teori og aktuel bedst viden. Opsamling af viden er en vigtig forudsætning for at kunne skabe læring, forbedringer og udvikling til gavn for borgerne.
Som medarbejder skal man være i stand til at genkende, kvalificere og omsætte en god idé samt kunne bidrage til forbedringer i praksis.
Kvalitetsudvikling
Som medarbejder skal man vide, hvordan man kan bidrage til faglig udvikling og læring. Vi tager udgangspunkt i Den Danske Kvalitetsmodel på det sociale område og anvender kvalitetscirklen (Plan – Do – Study – Act).
Læring
Som medarbejder skal man vide, hvordan man skaber læring og viden til gavn for borgerne. Vores afdeling Faglig Udvikling tilbyder undervisning, rådgivning, faglig sparring og supervision.
Forskning
Specialområde Hjerneskade ønsker at bidrage til forskning og vidensbaseret praksisudvikling inden for hjerneskadeområdet. Det gør vi gennem forskningssamarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.